Dichterbij de kennis van Jelle Jolles kom je niet, op 8 november kan je al je vragen aan hem stellen.

Hieronder zie je het eerste deel van het interview met Jelle Jolles, hoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en auteur van Het Tienerbrein.

Op 8 november spreekt Jelle op het High Impact Teaching Event 2018 over ‘Sport en Leren: Handvatten voor het Onderwijs’. In dit interview vertelt hij alvast iets over de student als ‘werk in uitvoering’, tot ver na het twintigste levensjaar. Het is de omgeving (ouders, leraren, sportcoaches), die de jongere ervaringen kan laten opdoen. Deze ervaringen bepalen de hersenontwikkeling en dragen hiermee bij aan de ontplooiing en talentontwikkeling van de jongere. Ook het ervaren van mislukkingen kan nodig zijn om te leren. De leraar of coach kan beschouwd worden als de motor van de talentontwikkeling.

Ontdek de geheimen van de studentenbrein.

Stel al je vragen aan Jelle Jolles op 8 november 2018.

Als je inschrijft krijg je het 2e deel van Jelle Jolles video in je mailbox.