Beste HIT docent,

Vorig jaar hebben we een aantal blogs geplaatst over de 8 bouwstenen van High Impact Teaching en hebben we het eerste High Impact Teaching Event georganiseerd. Naar aanleiding daarvan hebben we besloten hierover een boek te schrijven.

Voor dit boek over High Impact Teaching zijn wij opzoek naar input van docenten uit het beroepsonderwijs. We hopen dan ook dat je ons wilt helpen!

Wat vragen we van jou?

In het boek willen we graag casussen vermelden van echte situaties uit het beroepsonderwijs. Dit willen we bij ieder hoofdstuk doen en het liefst zouden we zowel succesverhalen als minder positieve ervaringen willen bespreken. Waarom? Omdat we denken dat we op die manier ervoor kunnen zorgen dat docenten die het boek lezen zich direct een beeld kunnen vormen bij de betreffende situatie. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat docenten inzien dat zij niet de enige zijn: er zijn blijkbaar meerdere docenten die tegen dit probleem aanlopen! De theorie en praktische tips die we in het boek bespreken kunnen we tevens direct koppelen aan de situaties die we van jullie hopen te ontvangen, zodat wat we schrijven zoveel mogelijk impact heeft.

Wat levert het jou op?

 Onder alle inzendingen verloten wij eenmaal 2 tickets voor het High Impact Teaching Event 2018 t.w.v. 870 euro!!! Daarnaast verloten we ook 10 exemplaren van het High Impact Teaching boek.

Dus waar wacht je nog op? We zien je inzending graag tegemoet!

 

 

Selecteer een geldig formulier